Iulian Sarbu Business Consulting

Tel: 0741.431.690
Email: iulian.sarbu@nexusmedia.ro

Credit Plus

softerp.ro

SC Cred.I.T. Plus solutii pentru: evidenta contabila integrata (ERP), gestiunea achizitiilor, gestiunea stocurilor, interactiunea cu furnizorii, gestiunea relatiilor cu clientii, urmarirea comenzilor, gestiunea financiara, analiza economica, gestiunea resurselor umane, gestionarea parcului auto, implementarea partii de back/front office pentru aplicatiile speciale destinate clientilor ce desfasoara activitati de vanzari (retail): magazine, supermarket-uri, restaurante, fast food-uri, hoteluri, pensiuni, salone de infrumusetare, SPA, laboratoare medicale, statii de benzina si GPL.

Simblu Soft S.R.L. oferă, în principal, servicii de distribuție, implementare și consultanță pentru produsele Nexus. Urmărim eficientizarea proceselor interne și externe din cadrul departamentelor de contabilitate, HR, vânzări, etc. Deasemenea, realizăm analize de activitate pentru a propune clienţilor noştri cele mai indicate soluţii şi persoanlizări software.

AS & Development

asdevelopment.ro

Firma noastra se ocupa cu implementarea si vanzarea produselor Nexus Media. Am spus bine "ïmplementarea", in primul rand. De ce? Pentru ca principala noastra grija este satisfactia clientului prin serviciile post-vanzare. Sunt convins ca nu de multe ori ati avut nevoie de parerea unui specialist in utlizarea produselor Nexus Media. Nu trebuie sa-l mai cautati. L-ati gasit!

Atac

atacpc.ro

Cătalin Morariu | 0330-401-405

nexus@atacpc.ro

ATAC s.r.l. vă pune la dispoziție soluții complete de informatizare și reinformatizare a companiei dumneavoastră folosind soluții software de cea mai înaltă calitate. Expertiza noastră de peste 20 ani de implementări software precum și o vastă experiență de service IT dobandită în tot acest timp este motivul pentru care clienții noștri ne onorează cu încrederea.

Clemarom

Ionuţ Alexandru | 0740-829-650

clemarom@gmail.com

Clemarom SRL oferă o gamă extinsă de servicii și soluții cu scopul de a-și ajuta clienții în identificarea și atingerea obiectivelor, furnizând tehnologii și soluții software ERP profesionale, care să se alinieze cu viziunile și novoile afacerii lor.

Alemuris

Tel: 0770.977.617
Email: solutii.software@gmail.com

Alma ERP Services

almaerp.ro

Marina Popovici | 0742.705.109

marina@almaerp.ro

Societatea noastră este caracterizată prin creativitate și interesul față de parteneri, oferind consultanță cu specialiști ale căror cunoștințe tehnice și economice contribuie la obținerea unui nivel ridicat de reușită în managementul de proiect și în intervențiile post implementare.

Birotech Pres

Tel: 0365.801.886
Email: birotechpres@yahoo.com

Datateam

datateam.ro

Sorin Simionescu | 0722-224-476

office@datateam.ro

Compania noastra propune solutii software (ERP, CRM) pentru administrarea afacerilor, consultanta software, fiscal-contabila, furnizare de echipamente profesionale pentru orice tip de activitate din domeniul HORECA, RETAIL cat si de echipamente fiscale (case de marcat fiscale Sapel si Activa, imprimante fiscale, masini de numarat bani) necesare desfasurarii activitatii.

Dianex Serv

dianex.ro

Încă de la începutul activității noastre am dorit să punem pe primul loc CALITATEA pentru serviciile și produsele vândute. Nu am avut întotdeauna cele mai mici prețuri, însă am vrut ca produsele și serviciile oferite să fie la cele mai înalte standarde.

Iulian Ciofu | 0741.387.551

Ecrserv Iasi

ecrserv.ro

Firma SC ECRSERV IASI SRL este distribuitor autorizat de programe de gestiune si contabilitate care se adreseaza cerintelor de informatizare ale firmelor mici, mijlocii, mari si pentru orice domeniu de activitate. Garantam un raport bun pret/calitate pe piata de echipamente fiscale si cantare electronice.

GoTech Media

techgo.ro

Sergiu Amariutei | 0745.702.256

office@techgo.ro

Persoana contact: Podaru Marius
Tel: 0745.514.045
Email: marius.podaru@nexuserp.ro

Inita 1996

inita.ro

Mugurel Lupoaiei | 0745-657-559

contact@inita.ro

Inita 1996 - case de marcat fiscale, programe gestiune, cantare electronice, imprimante fiscale - va pune la dispozitie, de la modele simple pentru magazine mici, pana la sisteme integrate cu gestiune computerizata pentru supermerket-uri, benzinarii, farmacii, hoteluri-restaurante. Intreaga experienta va sta la dispozitie pentru a va ajuta in exploatarea cu succes a acestor echipamente.

Macrohard

Persoana de contact: Bertalan Csaba
Tel: 0722.513.739
Email: contanalysis@gmail.com

Micro MVG Xecutive

Gabriela Melinte | 0755-494-533

micromvg1@gmail.com

Persoana contact: Gabriela Melinte
Tel: 0232.258.541 | 0755.494.533
Email: micromvg1@gmail.com

PFA Petrisor Laurentiu

Lautenţiu Petrişor | 0770-971-690

l_petrisor@yahoo.com

Petrişor Laurenţiu Constantin
Telefon: 0770.971.690
Email: l_petrisor@yahoo.com

Phabeda

phabeda.ro

Orice afacere are nevoie de date pentru a functiona si pentru a se dezvolta. Ei bine, cu aceasta ne ocupa noi, oferim solutii software intuitive, care furnizeza informatii pe baza carora, managerii si administratorii pot lua rapid si eficient decizii destepte.

Pro Soft & HR Consulting

Odata cu trecerea timpului, dezvoltarea devine inevitabila. Cu totii ne dorim lucruri fiabile si servicii de calitate. Echipa Pro Soft & HR Consulting SRL vine in ajutor oferind o solutie integrata pentru afacerea ta, personalizata potrivit nevoilor tale. Solutia noastra se numeste NexusErp.

Sendto Expert

senexpert.ro

SENDTO EXPERT SRL- distribuitor autorizat pentru implementare solutii gestiune statii carburant. Pentru a implementa solutii durabile, am ales sa asiguram clientului nostru o compatibilitate maxima intre produsele oferite. Rezultand solutii de exceptie, intarite de un suport tehnic adecvat si responsabil, satisfacerea cerintelor clientilor nostri a devenit motorul afacerii noastre.

Soft Agency Service

consultant-erp.ro

Companie cu capital integrat românesc, SOFT AGENCY SERVICE oferă soluții integrate în infromatică de gestiune. Cu o experiență de peste 20 de ani, echipa SOFT AGENCY SERVICE a implementat soluții moderne de gestiune financiar-contabilă la societați din diverse domenii de activitate.

Soft Systems

consultant-erp.ro

Companie cu capital integrat românesc, SOFT SYSTEMS oferă soluții integrate în infromatică de gestiune.
Cu o experiență de peste 20 de ani, echipa SOFT SYSTEMS a implementat soluții moderne de gestiune financiar-contabilă la societați din diverse domenii de activitate.

Cu o experienta de peste 15 ani, implementam solutii de gestiune financiar-contabila la societati din diverse domenii de activitate, de la mici intreprinzatori pana la societati cu sute de angajati.

Societatea noastra asigura distributie, implementare, instruire si asistenta telefonica, la sediul clientului, sau prin remote desktop pentru softul Nexus ERP. Impreuna cu echipa Nexus Media iti oferim solutii software robuste integrate pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate