Modificare fereastra trimitere pe e-mail a rapoartelor catre salariati

Am inclus in fereastra "Trimitere e-mail cu rapoartele catre salariati" din cadrul modulului "Salarii" din aplicatia NexusERP (v.18.8.) urmatoarele optiunile:
- Se trimite pe e-mail (functionalitate existenta pana in prezent implicit)
- Se tiparesc la imprimanta (cu posibilitate de selectare a imprimantei si numarului de copii)
- Se salveaza pe disc (cu posibilitate de selectare a locatiei).

In plus, acum utilizatorul poate opta pentru procesarea rapoartelor pentru unul sau mai multi salariati simultan (alegandu-i din grid-ul cu salariati).

Pentru salariatii care au adrese de e-mail completate utilizatorul poate opta pentru varianta de a trimite rapoartele pe mail (ca pana in prezent). Pentru ceilalti salariati se poate opta pentru varianta de a salva pe disc si trimitere individuala sau printarea si inmanare personala a raportului.

Salvarea pe disc se face tinand cont de optiunea "Salvarea pe disc se face intr-un singur fisier PDF". Astfel, in cazul in care utilizatorul bifeaza aceasta optiune, atunci cand se salveaza pe disc raportul pentru mai multi salariati acesta se salveaza cumulat intr-un singur fisier PDF (cu numele raportului). Aceasta varianta de salvare este utila in cazul in care se doreste spre exemplu trimiterea pe mail catre un administrator a tuturor fluturasilor salariatilor intr-un singur document. Daca nu se bifeaza "Salvarea pe disc se face intr-un singur fisier PDF", atunci la salvare este creat cate un fisier .PDF pentru fiecare salariat in parte (numele fisierului contine numele raportului, a salariatului si numarul si data contractului)