Posibilitate generare raport cu e-mail-uri trimise catre salariati

Am adaugat in cadrul optiunilor modulului "Salarii" setarea "Salvez in log operare" (salvata pe societatea curenta si toti utilizatorii). In fereastra care apare, utilizatorul poate seta ce operatiuni suplimentare doreste sa salveze in log-ul de operare (Trimitere pe e-mail rapoarte, Export date modul, Export rapoarte, Printare rapoarte). Pentru modulul de salarii este bifat implicit salvarea in log a trimiterii pe e-mail a rapoartelor.

Conform acestei setari, ulterior, utilizatorul poate vizualiza si implicit lista din cadrul modului de salarii raportul "Rapoarte trimise pe e-mail catre salariati" (cu posibilitate de filtrare dupa raportul trimis, indiferent daca acesta a fost trimis pe e-mail din fereastra de vizualizare a rapoartelor sau din cadrul asistentului de trimitere e-mail cu rapoarte catre salariati).

Atentie! In cazul in care log-ul de operare este sters, utilizatorul nu va mai avea la dispozitie informatiile legate de aceste operatiuni (se recomanda rularea raportului in momentul trimiterii pe e-mail)