Creare si adaugare programari din cadrul modulului "Previzionare resurse lucrari agricole"

Am adaugat in aplicatie NexusERP (v.17.18.), in cadrul modulului "Previzionare resurse lucrari agricole', butonul "Programari".

Acesta permite utilizatorului adaugarea de activitati ce tin de manoperele lucrarilor agricole, si vizualizarea lor ulterioara in calendar, pe o perioada dorita.

Modul de afisare a activitatilor se poate face fie pe resursa utilizata pentru desfasurarea activitatii (salariat, masina), fie pe obiectul de activitate (manopera din cadrul previzionarilor), fie pe previzionarile lucrarilor agricole.

In cazul in care exista previzionari care nu au activitati asociate sau nu au resurse alocate, atunci acestea vor fi vizibile in partea dreapta, cand este setat modul de vizualizare pe "Resursa", utilizatorul avand posibilitatea asocierii acestora prin drag-drop cu mouse-ul pe calendar.

Acest "Programator" este in stransa legatura cu modulul "Activitati societate" (https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=26371) unde trebuie configurate activitatile pe care doriti sa le urmariri in cadrul calendarului.