| v.16.15.0 | Nexus Media | Articol anterior | Articol următor

Pentru a stimula activitatea de vanzare am adaugat in aplicatia Nexus Retail (v.16.14.), in partea de sus a aplicatiei, un grafic care sa reprezinte target-ul valoric/cantitativ realizat in ziua curenta pe gestiunea din care se vinde.

Astfel, in aplicatia Nexus ERP, in modul "Targete" din Iesiri - Management Vanzari, trebuie adaugat un target valoric/cantitativ in care subiectul urmarit este gestiunea din care se face vanzarea in aplicatia Nexus Retail, cu sursa de calcul a targetului bonurile fiscale si perioada pentru care se stabileste targetului "Lunara".

In cazul in care exista un target de genul celui mentionat anterior, atunci in aplicatia Nexus Retail, in partea de sus a aplicatiei, in stanga butonului de acces in aplicatie, utilizatorul va putea vizualiza un grafic cu procentul realizat din targetul zilnic.

Daca pe gestiunea din care se face vanzarea va fi adaugat atat un target valoric cat si unul cantitativ, atunci cel prioritar va fi considerat cel valoric, utilizatorul avand posibilitatea de-al vizualiza si pe cel cantitativ in momentul in care se va pozitiona cu mouse-ul pe grafic.

Pentru a tine o evidenta cat mai reala a vanzarilor realizate, graficul mentionat mai sus se actualizeaza la fiecare validare de bon fiscal.