Descarcă Demo Nexus ERP

Acest kit instalează doar interfaţa Nexus ERP (clientul). Serverul de date al aplicaţiei, la care urmeaza să te conectezi, se află pe unul dintre serverele noastre. Astfel, la instalarea programului trebuie să selectezi opţiunea cu server-ul de testare aflat în Nexus Cloud.

Atenţie! Atât pentru instalarea, cât şi pentru lansarea aplicaţiei trebuie să fii logat în Windows cu un cont de tip Administrator.
La lansare, pentru a te conecta la Nexus ERP foloseşte utilizatorul testare şi parola testare. Cu acest utilizator ai doar drepturi de vizualizare a datelor şi de afişare a rapoartelor.

Dacă doreşti să faci o testare avansată a produselor noastre, îţi putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru tine, aici vei avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.
Pentru aceasta, te rugăm să ne trimiţi o cerere la adresa office@nexusmedia.ro sau să completezi formularul de comandă.

Nexus ERP iniţial instalează un nucleu minimal, urmând să îşi descarce componentele/modulele pe masură ce are nevoie de ele, mai exact, pe măsura ce le accesezi. De aceea, în eventualitatea în care ai o conexiune slabă la internet, este posibil, ca atunci când acesezi pentru prima dată un modul, să existe anumiţi timpi de întârziere.Facilitati Nexus ERP

Integrare completa

ERP, Salarii, Retail, HoReCa, CRM, HR

Server de aplicatii

Instalarea actualizarilor pe o singura statie

Sistem de aprobari

Sistem de aprobari documente in mod ierarhic

Sistem de notificari

Urmarire orice aspect al activitatii firmei

Log activitate utilizatori

Log detaliat in sistem al utilizatorilor

Analiza avansata

Analiza board online, analiza de tip pivot

ECommerce

Integrare magazin online retail sau B2B

Informare rapida

Gestionarea conturilor de email

si multe altele...

Configurarea si gestionarea in cele mai mici detalii a rapoartelor. Filtre, grupari, ordonari, campuri calculate, rapoarte Html.
Conexiuni fluide intre documente asociate sau intre rapoarte si documente - dechiderea lor in cascada, unul din celalalt
Mesagerie extinsa a notificarilor catre canale ca: email, SMS, Hangouts.