21 - 23 Oct. 2016

TARGUL DE CASE DE MARCAT SI SOLUTII INFORMATICE DE GESTIUNE – editia a VIII-a, Sinaia-2016

Locaţia: Hotel Mara, Sinaia, România

Târgul de case de Marcat şi soluții informatice de gestiune - ediția VI 2016 a avut loc sub egida Patronatului Comercianților şi Servisanților de Case de Marcat din Romania şi a reunit în perioada 21-23 octombrie 2016 la hotel Mara din Sinaia, manageri, directori şi specialişti din domeniile de activitate amintite.

A VI-a ediție a acestui eveniment s-a bucurat de un real succes, reunind mai bine de 30 de expozanți, in jur de 300 de persoane din 150 de firme vizitând standurile expoziției.

Nexus Media a fost prezentă la acest eveniment în calitate de expozant, făcându-şi simțită prezenta în acest an prin solutiile Nexus Retail, Nexus Restaurant şi Nexus Hotel.

In afară de software-ul cu aplicabilitate in domeniul Retail şi HORECA, Nexus Media a fost prezentă şi cu aplicațiile sale online (WebApps):DashBoard, Rapoarte Online, Management echipa, Notificări şi Resurse Umane.

Interesul a fost destul de ridicat, reprezentanții Nexus Media discutand pe tema aplicațiilor online cu diferite persoane interesate. In urma acestor discuții, s-a stabilit ca direcția care trebuie urmată este cea de dezvoltare a aplicațiilor de tip mobile. Respectand acest trend, Nexus Media a realizat o nouă aplicație online - Nexus SFA, cu utilizare de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tableta) cu ajutorul careia se vor putea face diferite operațiuni, precum: adăugare comenzi clienti, încasare cu chitanțe, încasare cu bon fiscal, facturare, urmărire solduri, urmărire trasee livrare etc.

Reprezentantii Nexus Media prezenți la eveniment (Cristian M