12 - 13 Oct. 2016

HR Summit - Difficult Times? SuperHeRoes are Here

Locaţia: Congress Hall Palas Iași, România

„ Difficult Times? SuperHeRoes are Here” a fost tema acestei ediții a HR Summit Iași, desfășurată la Congress Hall Palas Iași, în perioada 12-13 octombrie 2016. Nexus Media, a fost la prima participare la HR Summit Iași, cu scopul de a promova soluțiile software pe care aceasta le oferă celor care activează în domeniul resurselor umane.

Au fost prezentate în cadrul expoziției noile module din suita NexusErp WebApps - WebHr – o extensie online ale modulelor Nexus Salarii și Nexus Resurse Umane.

În prezent platforma cuprinde module pentru:

  • Nexus Pontaj WebApp este un instrument online destinat în principal realizării pontajului salariaţilor.Oferă funcţionalităţi atât pentru manageri (pontaj, aprobări, rapoarte), cât şi pentru salariaţi (cereri concediu, fluturaşi, adeverinţe, contracte de muncă, fişa postului, etc).
  • Cursuri Online (crearea de cursuri şi testarea cunoştinţelor însuşite. Fiecare curs are un examen/test final, iar salariatul trebuie să obţină un punctaj minim pentru trecere).,Teste Online(teste de inteligenţă, teste de cunoştinţe, etc.) și Evaluarea salariaților sunt soluții software care vin în sprijinul clienților oferindu-le acestora posibilitatea de informatiza procesul de învățare, testare si evaluare a angajaților;

… și nu ne oprim aici. Alte proiecte interesante sunt planificate sau în diverse faze de dezvoltare.

Aplicațiile NexusErp WebHR vin în sprijinul celor activează în domeniul resurselor umane și nu numai. Dacă, tradițional, aplicațiile ERP sunt aplicații desktop, focusate pe viteză în operare, complexitate în c