23 - 24 Sep. 2016

Congres CECCAR aniversar 95 ani - Era digitală - Provocări şi oportunutăţi

Locaţia: Hotel Radisson Blu Bucureşti, Calea Victoriei nr.63 – 81, Sector 1 10065 Bucureşti, România

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) organizează o dată la doi ani Congresul profesiei contabile din România, eveniment de amploare, cu participare la nivel național și invitați ai organismelor profesionale internaționale.

Ediția aniversară a Congresului Profesiei Contabile din România a avut loc la București, în perioada 23-24 septembrie 2016, iar tema centrală a Congresului a fost Profesia contabilă în era digitală. Provocări și oportunități – subiect ce a oferit specialiștilor din profesia contabilă din întreaga lume prilejul să dezbată din perspective noi preocupări vechi și actuale ale profesiei într-o lume globalizată.

Nexus Media a participat la Congres atât în calitate de partener în organizarea evenimentului, cât și activ în cadrul sesiunilor de dezbateri din cadrul congresului. Delegația noastră a fost compusă din Pavel Simonica, expert contabil, consultant implementare NexusErp și Radu Claudiu, manager zonal NexusErp.

Sesiunea II a Congresului - Profesionistul contabil în era digitală: inovare, competitivitate, servicii, moderată de dl. Robert Aurelian Șova - președintele CECCAR, a avut rolul de a dezbate noul statut al contabilului în contextul evoluției tehnologice. Au participat la discuții Alexandra Lazăr, director în Ministerul Finanțelor Publice, Radu Dănăilă, director marketing – WinMENTOR, Ovidiu Bunget, președintele Filialei CECCAR Timiș, Adrian Floarea, CEO – CertSIGN BY UTI, Zeno Căprariu, director Deloitte Audit Romania și Claudiu Radu, manager zonal NexusErp. Revista Ceccar Business Magazine a dedicat mai multe materiale evenimentului, prezentând într-un articol sinteza discuțiilor din această sesiune.

Temele de discuție propuse în cadrul acestei sesiuni au vizat:

  • Rolul noilor t