Tiparire raport direct la imprimanta, cu posibilitate de imprimare multipla de documente

Am inclus in aplicatia NexusERP (v.15.24.), in partea dreapta a fereastei de afisare a unui raport, un buton de trimitere raport la imprimanta. Imprimanta implicita este cea selectata la Instrumente/Setari generale/Driver imprimanda grafica.

In aceasta fereastra utilizatorul are posibilitatea de a selecta un raport pentru tiparirea pe verso primei pagini (se completeaza codul raportului din configure rapoarte - pagina generale). Raportul respectiv trebuie sa fie caracteristic unui singur document din cadrul modulului curent, (spre exemplu anexa la o factura). Dupa listarea primei pagini, utilizatorul este avertizat ca este necesara intoarcerea foii manual, dupa care se tiparirea se va continua la apasarea butonului OK.

In plus se pot selecta multiple coduri de rapoarte (separate cu ,) pentru listarea la sfarsitul raportului curent (spre exemplu certificatul de garantie).

La tiparirea raportului, in cazul in care s-au facut modificari asupra campurilor cu rapoartele trimise la imprimanta, utilizatorul are posibilitatea de a salva modificarile efectuate.

Setarea rapoartelor trimise simultan cu raportul curent la imprimanta se poate realiza si din fereastra de configurare a rapoartelor, de pe pagina General.