Preturi cazare camera diferentiate in functie de agentiile care trimit clientii

In aplicatia Nexus Hotel, incepand cu versiunea 15.6, exista posibilitatea de alegere diferentiata a pretului la serviciile de rezervare/ cazare in functie de agentia selectata si devizul listei de preturi pe agentie.
Astfel, exista urmatoarele cazuri:

  • este selectata o agentie => preturile vor fi preluate din lista de pret ( de tip "Contract oferta pe client") creata pe partenerul reprezentat de agentie;
  • nu este selectata o agentie => preturile vor fi preluate din lista de pret ( de tip "Contract oferta pe client") creata pe partenerul reprezentat de client;

    Pentru situatiile in care lista de pret creata pe partenerul reprezentat de agentie nu include toate serviciile adaugate, pretul acestora este cautat in lista de pret creata pe partenerul reprezentat de client.
    Daca nici in acest caz nu exista serviciile in lista, atunci pretul va fi preluat din lista de pret generala (de tip "Oferta generala de pret") creata pe gestiune sau in lipsa acesteia vor fi 0.

    Devizul listei de preturi este diferit, atunci pretul serviciului de cazare va fi convertit la valoarea in lei, conform cursului curent din ziua adaugarii serviciului.