Reorganizare modul Targete

Am finalizat modulul Targete din Nexus ERP. Astfel, fata de vechea versiune am introdus noi elemente in calculul targetelor si am reorganizat structura datelor.

Am adaugat, in sectiunea Subiect urmarit, optiunea Personal. Utilizand aceasta optiune puteti acum targeta agentii de vanzari si dispecerii in cazul comenzilor de expeditie.

Am adaugat, in sectiunea Tip target, optiunea Profit. Utilizand aceasta optiune puteti acum seta targete pe profitul obtinut din vanzari.

Am adugat o noua sectiune Sursa de calcul al targetului. Aceasta poate avea urmatoarele valori: Facturi clienti, Comenzi de expeditie sau Comenzi clienti. Rolul acestei sectiuni este de a stabili datele care vor folosite pentru calculul tragetelor.

In aceasta noua versiunile, targetele se salveaza distinct pentru fiecare perioada de urmarire dorita (lunara, trimestriala ...etc).

Daca in cadrul programului de targetare se introduce o lista de produse, atunci doar acele produse vor fi interogate pentru calculul targetului, iar daca lista se lasa goala se vor urmari implicit toate produsele vandute.