Opțiune nouă "Mod generare documente Cheltuieli în avans" în cadrul modulului "Facturi furnizori"

Am adăugat în modulului "Facturi furnizori" din aplicația NexusERP (v.18.26.), opțiunea "Mod generare doc. Cheltuieli în avans" care pune la dispoziție două variante:
- Grupat pe cont și obiectiv (valoare implicită, funcționalitate existentă până în prezent)
- Pentru fiecare linie de cheltuială.

Astfel, la validarea unei facturi de furnizor ce conține produse din conturi de chetuieli, în cazul în care utilizatorul a optat pentru prima variantă, este întrebat dacă dorește crearea de documente de cheltuieli în avans grupat pe cont și obiectiv. În cazul în care utilizatorul dorește să continue cu această operațiune atunci se deschide în editare un document de "Cheltuieli în avans" cu soldul, contul, centrul de profit si beneficiarul precompletate.

În cazul în care a optat pentru a doua variantă (opțiune nouă), utilizatorul este intrebat dacă dorește crearea de documente pentru fiecare linie de cheltuială în parte și dacă este de acord se generează automat în modulul "Cheltuieli în avans" mai multe documente, egale cu numarul de articole din factura înregistrata pe cheltuieli în avans, fiecare document având valoarea liniei aferente.