Modificare fereastră de creare societate

Pentru a facilita introducerea unei noi societăți am modificat aplicația NexusERP (v.18.23.) astfel încât la adăugarea unei societăți noi să se deschidă fereastra detaliată de editare. Utilizatorul poate completa toate informațiile caracteristice noii societăti de la prima adăugare, fără a mai fi necesară deschiderea ulterioară.

În plus, am introdus în cadrul modulului "Societăți" butonul "Redenumește societate". Acesta este accesibil doar în cazul în care utilizatorul este administrator și are drept "Redenumește societate" pe societatea care se dorește a fi redenumită (dreptul nou introdus este implicit setat conform dreptului de scriere în cadrul modulului "Societăți")

Aceste modificari vin la pachet cu schimbarea modului de completare a localitatii, aceasta fiind populata din nomenclatorul de localitati. In cazul in care utilizatorul a avut completat numele localitatii si judetul si exista un echivalent a acestora in modulul de localitati, atunci la instalarea acestuia campul de localitate se populeaza automat, in caz contrat utilizatorul trebuie sa il selecteze manual.