| v.18.13 | Nexus Media | Articol anterior | Articol următor

Am adaugat in aplicatia Nexus (v.13), in grupul Interne => Protectia datelor personale, modulul Evidenta acorduri primite.

In cadrul acestui modul sunt consemnate toate acordurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care le-am primit de la persoane fizice. Aici vor fi stocate informatii cu privire la: data inregistrarii, locatia pentru care a fost inregistrat acordul, operatiunea, numele si prenumele persoanei care si-a exprimat acordul de a-i fi prelucrate datele personale, datele de contact si textul acordului.

In cadrul acestui modul aveti posibilitatea de a vizualiza prin intermediul raportului "Listă evidenta acorduri primite " toate acordurile inregistrate in baza de date. Raportul permite grupari, ordonari si filtrari dupa majoritatea campurilor disponibile in setul de date.

Pentru a automatiza completarea automata a acestui registru am creat o functie speciala in API-ul nostru.
RGPD prevedei nregistrarea si evidenta obligatorie a acordurilor de prelucrare primite de la utilizatorii site-urilor noastre, acorduri care sa cuprinda datele preluate prin formulare, scopurile preluarii și durata de stocare/prelucrare, data, locatia, etc.
In acest caz Nexus API poate fi apelat, astfel incat, la apasarea butonului „Trimite” sau „Ok” din formularul online al site-ului sa inregistreze in tabela „Acorduri de prelucrare primite de la persoanele fizice” toate datele necesare evidentei.