Dezvoltare modul nou - Scopuri

Am adaugat in aplicatia Nexus (v.13), in grupul Interne => Protectia datelor personale, modulul “Scopuri”. Rolul acestui modul este de Nomenclator.
Potrivit art. 61 din Regulamentul general privind protectia datelor, in cazul in care operatorul intentioneaza sa prelucreze datele cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate operatorul ar trebui sa informeze persoana vizata de scopurile secundare.

Pentru fiecare scop se va preciza denumirea acestuia, o descriere si categoria de baza din care face parte. Este indicat sa folositi modulul nostru deoarece promovam si cunoastem importanta furnizarii unui mediu sigur pentru informatiile pe care le colectam. De exemplu, o persoana poate transmite date catre companii in urmatoarele scopuri: monitorizarea si securitatea persoanelor, spatiilor si bunurilor private/publice, prelucrarea in contextul ocuparii unui loc de munca, cererea unei oferte pentru anumite produse, inregistrarea unui contract de vanzare etc.