dosar contabil mesaje spv anaf

Modul nou: Mesaje SPV ANAF

Modulul Mesaje SPV ANAF gestionează descărcarea și stocarea mesajelor/notificărilor/recipiselor emise de ANAF în spațiul privat virtual online de pe site-ul ANAF.ro

Mesajele SPV ANAF constau în principal în niște fișiere PDF, dar sunt însoțite si de informații text cum ar fi: id, descriere, data emiterii, etc.
Mesajele PDF după descărcare sunt stocate atât în arhiva din baza de date Nexus ERP pe fiecare societate în parte, cât și în arhiva de fișiere aflată în directorul indicat în Opțiuni Dosare Contabile.

De pe SPV ANAF vor fi descărcate doar mesajele care aparțin de societățile pe care le gestionăm cu Nexus ERP. Adică, nu vor fi descărcate din SPV ANAF notificările personale sau adresate unor societății care nu le aveți introduse în Nexus ERP (Societăți) și în Opțiuni Dosare Contabile.
Modulul Mesaje SPV ANAF folosește certificatul dvs. digital cu semnătura electronică pentru a se autentifica pe ANAF.ro

Este indicat să vă descărcați și stocați mesajele ANAF utilizând modulul nostru deoarece site-ul ANAF stochează aceste mesaje doar pentru o perioadă limitată de timp (50 de zile). Mesajele o dată descărcate în arhiva Nexus ERP pot fi apoi vizibile de pe orice stație din rețea – bineînțeles doar de către utilizatorii care au drepturi.