Posibilitate retur in aplicatia Retail cu inchidere bon cu factura storno si dispozitie de plata

Am adaugat in aplicatia NexusRetail (v.16.46.), mod functionare vanzari "Supermarket", in pagina Optiuni/Setari generale, setarea "Document retur" :

  • Bon fiscal (valoare setata implicit);
  • Factura + Dispozitie de plata;

    In cazul in care optiunea este setata pe "Factura si dispozitie de plata", atunci documentul operat nu poate contine decat produse de retur. Astfel, la apasarea butonului "Total", soldul va fi validat si inchis printr-o factura de client si o dispozitie de plata.

    In plus, in cheia de cautare a unui bon de retur, s-a introdus ca ultim parametru numarul dispozitivului fiscal (in cazul in care nu este completat se ia in considerar numarul de dispozit curent). Exemplu de sir de cautare: 08.11.2016.2366.65.5 (data,Z,nr bon,nr. dispozitiv)

    Initial cautarea bonului se va realiza la punctul de lucru la care este conectata statia, iar in cazul in care acesta nu este regasit la magazinul local, atunci se va interoga serverul central.

    Valoarea implicita a optiunii mai sus mentionate este "Bon fiscal", aplicatia functionand ca si pana in prezent cu aceasta setare.