Adaugare simplificata din cadrul modulului Facturi furnizori

Am adaugat in cadrul editarii unui document din modulul "Facturi furnizori" din aplicatia NexusERP (v.16.28.) butonul "Adaugare - Articol - simplificat".

Astfel, in cazul in care optiunea "Deschidere simplificata fereastra de cautare pentru adaugare in documente"" de la "Instrumente/Setari generale/Interfata" este bifata, la apasarea butonului "Adaug - Articol" (sau a shortcut-ului Insert) din cadrul unei facturi de furnizor, se va deschide o fereastra simplificata de cautare pentru adaugare a produsului.

Cautarea se realizeaza dupa codul extern, dupa codul echivalent sau dupa denumire, aducandu-se produsele existente in nomenclator cu pretul de achizitie specificat, cu posibilitatea de adaugare multipla (se completeaza campul "Facturat"). Daca se doreste cautarea in continut, trebuie sa se utilizeze caracterele wildcard ".." sau "*" (aceste caractere inlocuiesc una sau mai multe litere din continut).

Produsul este adaugat pe contul din lista de conturi in care clasa este prioritara (lista de conturi din definitia clasei produsului).

Fereastra de cautare pentru adaugare simplificata poate fi accesata independent de setarea mentionata mai sus, prin accesarea itemului "Adaug - Articol - simplificat".

In situatia in care se doreste utilizarea cu preponderenta a acestei ferestre, s-a oferit si posibilitatea accesarii ferestrei de cautare avansate (utilizata pana in prezent) din cadrul butonului "Adaug - Articol - avansat". In plus, pentru adaugarea avansata s-a adaugat in nomenclatorul de utilizatori, la drepturile modulului, dreptul "Adaugare avansata produse".