Generare transfer de la gestiunea tampon a gestiunii din care se face vanzarea catre gestiunea curenta in aplicatia Nexus Retail

Am adaugat in aplicatia Nexus Retail (v.16.14.) in partea stanga a aplicatiei, item-ul "Intrari" (vizibil doar in cazul in care utilizatorul are drept de vizualizare in cadrul modulului Note de transfer intre gestiuni).

Astfel, in cazul in care gestiunea din care se face vanzarea in aplicatia Nexus Retail are setata gestiunea tampon in aplicatia Nexus ERP (modul Gestiuni) si exista note de transfer intre gestiuni avand ca gestiune destinatie gestiunea tampon, atunci in pagina "Intrari" mentionata anterior vor aparea toate notele care nu au fost procesate/confirmate la destinatie. Utilizatorul poate vizualiza in partea de jos a ferestrei lista de produse de pe nota de transfer cu posibilitatea de modificare a cantitatii receptionate.

La apasarea butonului "Aproba transferul" se genereaza o nota de transfer de la gestiunea tampon la gestiunea din care se face vanzarea in aplicatia Retail continand produsele de pe nota selectata. In acelasi timp aceasta se marcheaza ca fiind procesata/confirmata la destinatie, si nu mai este vizibila in lista.

Documentul generat va avea setat carnetul implicit pentru notele de transfer intre gestiuni setat pe gestiunea tampon.

In cazul in care nota a fost generata eronat si se doreste procesarea din nou a acesteia se intra in aplicatia NexusERP pe nota procesata si se debifeaza "Confirmata la destinatie" .