Am introdus in Nexus ERP in cadrul modulelor Facturi clienti si Avize insotire marfuri optiune pentru a tipari cantitatea, unitatea de masura si pretul de vanzare conform informatiilor din cantitatea suplimentara.
De exemplu daca pe factura se vinde un prouds: 20 KG la pretul de 25 de lei, iar in cadrul liniilor de factura avem corespondenta ca un BAX are 10 KG, atunci cand bifam ca vanzarea sa fie in UM2, factura finala va afisa ca informatie 2 BAX-uri la pretul de 250 lei.

La data de 23 Decembrie 2015 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Tiparire factura client si Aviz de insotire a marfii conform informatiilor din cantitate si unitate de masura suplimentara prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 15.51.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.15.51.0 | Nexus Media