Am adaugat in aplicatia Nexus Retail (v.18.18.), in pagina Optiuni/Setari generale, optiunea "Nr. maxim de zile permis pentru returul unui bon fiscal" (-1 implicit, utilizat si in cazul unui numar nelimitat de zile).
Astfel, in cazul in care este setat -1, utilizatorul poate face retur la orice bon, indiferent de vechimea acestuia, in cazul in care este completata o alta valoare, spre exemplu 30, atunci nu se poate face retur la produsele de pe un bon mai vechi de 30 de zile.

La data de 30 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setare "Nr. maxim de zile permis pentru returul unui bon fiscal" in aplicatia Nexus Retail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.18 | Nexus Media