Am modificat aplicația Nexus Easy Retail (23.18.) pentru a facilita utilizarea punctelor de fidelitate acordate ca discount pe bon.

În funcție de sursa punctelor de fidelitate (client sau delegat) setată pe POS-ul de vânzare, la alegerea clientului sau a delegatului pe un bonul fiscal operat din aplicația Nexus Easy Retail se va afișa în partea de detalii (stânga, jos) numărul de puncte de fidelitate acumulate până la acel moment.

Pentru a le utiliza se va crea un articol de tip discount, căruia îi completăm numărul de puncte de fidelitate aferent și pe care il adăugam într-o listă de preț, cu preț 0. Acesta va fi ulterior afișat fără preț definit în aplicația Nexus Easy Retail, iar la alegerea lui, acesta se va adăuga automat pe bonul fiscal cu cantitate -1 și preț calculat automat în funcție de numărul de puncte de fidelitate disponibile, valoarea bonului și numărul de puncte de pe articol. Prin includerea acestuia pe bon se vor scădea punctele de fidelitate existente.

Această funcționalitate vine în completarea celei existente până în prezent privind utilizarea punctelor de fidelitate în aplicația NexusEasyRetail, detaliată în link-ul de mai jos:
https://www.nexuserp.ro/noutate/posibilitate-utilizare-puncte-de-fidelitate-in-aplicaia-nexuseasyretail/70035

La data de 4 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Facilitare utilizare în aplicația Nexus Easy Retail a punctelor de fidelitate acumulate prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.314. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.314 | Nexus Media