Am adaugat in aplicatia NexusRetail (v.17.15.), mod functionare vanzari "Supermarket mixt", in pagina Optiuni/Setari generale, setarea "Document retur" :

  • Bon fiscal (valoare setata implicit);
  • Factura + Dispozitie de plata;

    In cazul in care optiunea este setata pe "Factura si dispozitie de plata", atunci documentul operat nu poate contine decat produse de retur. Astfel, la apasarea butonului "Total", soldul va fi validat si inchis printr-o factura de client si o dispozitie de plata.

    In plus, in cheia de cautare a unui bon de retur, s-a introdus ca ultim parametru numarul dispozitivului fiscal (in cazul in care nu este completat se ia in considerar numarul de dispozit curent). Exemplu de sir de cautare: 08.11.2016.2366.65.5 (data,Z,nr bon,nr. dispozitiv)

    Initial cautarea bonului se va realiza la punctul de lucru la care este conectata statia, iar in cazul in care acesta nu este regasit la magazinul local, atunci se va interoga serverul central.

    Valoarea implicita a optiunii mai sus mentionate este "Bon fiscal", aplicatia functionand ca si pana in prezent cu aceasta setare.


    La data de 20 Iunie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Retur cu factura si dispozitie de plata din interfata "Supermarket mixt" din aplicatia NexusRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail + Invoice.

    Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.15.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.17.15.0 | Nexus Media