Începând cu versiunea 19.32 au fost operate următoarele modificări în modulul Centre de profit:
1. Procentele de repartizare vor fi salvate pe fiecare lună.
2. Am creat un asistent pentru reinitializarea repartizărilor conform lunii anterioare. De asemenea, reinitializarea se realizează automat și la colectare dacă nu există repartizări în luna curentă.
3. Am creat un asistent pentru recalcularea procentelor de repartizare în funcție de 2 metode: a.) ponderea cheltuielilor directe ale centrului de profit în total cheltuieli directe b.) ponderea profitului centrului de profit în total profit.

De asemenea, au fost modificate și modulele de analiză care fac referire la centrele de profit.
1. În modulul BI > Analiză centre de profit au fost adăugate următoarele câmpuri:
a.) Cheltuieli cedate: reprezintă cheltuielile care au fost cedate către alte centre de profit.
b.) Cheltuieli redistribuite: reprezintă cheltuielile primite de la alte centre de profit
c.) Total cheltuieli
d.) Venituri cedate: reprezintă veniturile care au fost cedate către alte centre de profit.
b.) Venituri redistribuite: reprezintă veniturile primite de la alte centre de profit
c.) Total venituri

2. În modulele Analyst > Analiză centre de profit >Opțiuni, Analyst > Bugete venituri și cheltuieli >Opțiuni am adăugat o nouă setare "Includ repartizările de pe alte obiective"
Dacă opțiunea este bifată vor fi luat în considerare și repartizările de pe alte centre de profit.

La data de 27 Septembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Repartizare cheltuieli pe centre de profit prin crearea unei proceduri noi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Analiza centre profit.

Această procedură nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.32. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.32 | Nexus Media