Am modificat aplicațiile Nexus ERP și Nexus Easy Retail (interfața supermarket, magazin și fast-food, v.24.4.284 si v.24.5.147) pentru a veni în întâmpinarea operatorilor economici care doresc să preia ambalajele SGR și să deconteze contravaloarea acestora direct de la un punct de vânzare.

Pentru preluarea ambalajelor SGR din aplicația Nexus Easy Retail am adăugat în fereastra de editare a unui punct de vânzare - POS din Nexus ERP, un drept nou, "Preluare ambalaj SGR".(valori posibile Permis și Blocat, implicit Blocat). Pos-urile care au dreptul setat pe "Permis" vor avea disponibil un buton nou, "Preia ambalaj SGR" în grupul de butoane "Instrumente" din partea dreapta a aplicatiei Nexus Easy Retail. În fereastra care se va deschide se va permite introducerea numărului sau a valorii ambalajelor SGR pe care dorește clientul să le returneze, cu posibilitatea de a scana și un cod de voucher, în cazul în care are unul tipărit anterior. La salvare se va înregistra un tichet valoric SGR în modulul Prepay/Vouchere, cu valoarea ambalajelor SGR și se va tipări o nota nefiscală pentru acesta, în cazul în care nu a fost menționat niciun cod.

Pentru a face decontarea contavalorii ambalajelor returnate, am adăugat în fereastra de editare a unei operațiuni de tip Plata din modulul "Operatiuni numerar" din Nexus ERP o opțiune nouă, "Decontare contravaloare vouchere SGR" (implicit nebifată). Aceasta va fi disponibilă în aplicația Nexus Easy Retail, în fereastra "Sertar numerar", pe pagina "Plată". Aici utilizatorul trebuie să scaneze numărul de voucher generat la preluarea ambalajelor, moment în care se va precompleta automat valoarea aferentă acestora in campul "Suma". La adăugare se va înregistra operațiunea de plată în Casa in lei, se va lista dispoziția de plată (în format grafic sau text, în funcție de setările de pe POS) și se va închide tichetul valoric (prepay) scanat.

La data de 21 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Preluare ambalaje SGR și decontare contravaloare din aplicația Nexus EasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.4.284. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.4.284 | Nexus Media