Am modificat aplicația NexusEasyRetail - toate tipurile de interfață (21.8.) astfel încat să poată fi utilizate punctele de fidelitate.

Astfel, se va seta pentru fiecare produs în parte valoarea punctului de fidelitate. În functie de vânzările efectuate, se vor acumula pe fiecare client în parte puncte pe fidelitate.

La rândul lor, articolele de tip discount vor avea asociată o valoare a punctului de fidelitate. Prin includerea acestora pe bon se vor scădea punctele de fidelitate.

Pentru a avea acces la articole de tip discount în aplicația NexusEasyRetail, este necesar să:
- adăugați în aplicația NexusERP, pe Pos, în lista de conturi din care se face vânzarea și articolele de tip "Discount".
- adăugați articolele de tip discount într-o listă de preț, cu un preț generic, (prețul se poate modifica ulterior la adaugarea acestuia pe bon în aplicația NexusEasyRetail)
- asociați articolelor de tip discount o grupă. In cazul interfeței Supermarket sau Magazin, grupa trebuie fie să aibă bifat faptul ca permite afișarea în interfața Supermarket, respectiv Magazin. Pentru interfața Fast Food, Restaurant, respectiv Catering, grupa trebuie să fie asociată unei secții de pe locația de vânzare.

Acest mod de lucru este util pentru atragerea și fidelizarea clienților.

| v.21.8 | Nexus Media