Am adaugat in cadrul optiunilor tuturor modulelor din aplicatia NexuERP (v.18.7.27.) setarea "Salvez in log operare" (salvata pe societatea curenta si toti utilizatorii). In fereastra care apare, utilizatorul poate seta ce operatiuni suplimentare doreste sa salveze in log-ul de operare (Trimitere pe e-mail rapoarte, Export date modul, Export rapoarte, Printare rapoarte, pentru moment).

Pentru modulul de salarii este bifat implicit salvarea in log a trimiterii pe e-mail a rapoartelor iar pentru facturi clienti operatiunile de printare rapoarte, trimitere pe e-mail si export rapoarte.

In functie de optiunile alese de utilizator, se salveaza in logul de operare operatiunile efectuate de acesta si se pot vizualiza ulterior in cadrul modulului "Log de operare" si in raportul "Log operare" din modulul cu acelasi nume.

La data de 9 Februarie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate salvare in logul de operare a operatiunilor suplimentare efectuate de utilizator intr-un modul prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.7.27. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.7.27 | Nexus Media