Am modificat aplicația NexusERP (v. 21.11.122) astfel încât în fereastra de editare a unui aparat de marcat fiscal, în câmpul "Observații implicite pe bonul fiscal", utilizatorul să aibă posibilitatea de a completa detalii suplimentare de tipărit pe bon, precum:
- Client: @Client
- Puncte: @Puncte
- Nr. nota: @Nota

Ulterior, la tipărirea bonului fiscal pe casa de marcat (indiferent de aplicația din care se realizează tipărirea bonului), în cazul în care este specificat un client pe bon, se va tipări în partea de observații și numele acestuia și/sau numărul de puncte de fidelitate acumulate (în cazul in care pe campul de observatii este specificat unul din elementele de mai sus).

Această functionalitate este utilă pentru firmele ce doresc tipărirea pe bonul fiscal a numelui clientului, indiferent dacă este persoană fizică sau juridică, pentru cele care lucrează cu puncte de fidelitate și doresc să aducă la cunoștință clientului câte puncte de fidelitate a acumulat, după fiecare achiziție, sau celor care vor să apară pe bonul fiscal și numărul notei pentru identificarea ulterioară a comenzii.

La data de 24 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate listare pe bonul fiscal a numelui clientului, a punctelor de fidelitate acumulate, sau a numarului notei prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.122. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11.122 | Nexus Media