Am adaugat in cadrul optiunilor modulului "Salarii" setarea "Salvez in log operare" (salvata pe societatea curenta si toti utilizatorii). In fereastra care apare, utilizatorul poate seta ce operatiuni suplimentare doreste sa salveze in log-ul de operare (Trimitere pe e-mail rapoarte, Export date modul, Export rapoarte, Printare rapoarte). Pentru modulul de salarii este bifat implicit salvarea in log a trimiterii pe e-mail a rapoartelor.

Conform acestei setari, ulterior, utilizatorul poate vizualiza si implicit lista din cadrul modului de salarii raportul "Rapoarte trimise pe e-mail catre salariati" (cu posibilitate de filtrare dupa raportul trimis, indiferent daca acesta a fost trimis pe e-mail din fereastra de vizualizare a rapoartelor sau din cadrul asistentului de trimitere e-mail cu rapoarte catre salariati).

Atentie! In cazul in care log-ul de operare este sters, utilizatorul nu va mai avea la dispozitie informatiile legate de aceste operatiuni (se recomanda rularea raportului in momentul trimiterii pe e-mail)

La data de 9 Februarie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate generare raport cu e-mail-uri trimise catre salariati prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.8 | Nexus Media