Am adăugat opțiunea "Las bonurile incomplet încasate nevalidate" (implicit debifată) în fereastra de import bonuri din fișierele extrase din casa de marcat din cadrul modulului "Bonuri fiscale" din aplicația NexusERP (v.21.15.).

Opțiunea mai sus menționată s-a introdus pentru a acoperi situațiile în care dintr-un motiv sau altul, fișierele care au fost exportate din casa de marcat genereaza la importul din bonuri fiscale o diferență între încasări și linii/produse(pentru un tip de plată nu s-a inregistrat suma în fisier sau este adusă o sumă mai mică pe un tip de plată).

Astfel, in cazul in care se realizeaza importul cu setare "Las bonurile incomplet încasate nevalidate" bifata, se vor importa inclusiv bonurilor cu diferența intre încasări și produse, dar fără a le valida. Utilizatorul va regla și valida bonurile manual, ulterior importului.

Odată cu această modificare s-a eliminat posibilitatea de a realiza închiderea fiscale odată cu importul de bonuri. Acesta se va realiza manual de către utilizator, prin intermediul asistentului de închidere fiscală.

| v.21.15 | Nexus Media