Am modificat aplicatia Nexus ERP (v.18.13.) astfel incat incarcarea ulterioara a datelor de interes pentru modulele ce contin optiunea "Deschid modul fara a aduce inregistrarile" sa fie optimizata prin utilizarea prefiltrelor.

Spre exemplu, pentru nomenclatorul de produse, in cazul in care se doreste vizualizarea informatiilor doar pentru un singur produs, sau pentru o clasa de produse trebuie urmati urmatorii pasi:
- Se bifeaza in optiunile modulului "Deschide modul fara a aduce inregistrari" (la intrarea urmatoare in modul nu se va incarca nici un produs)
- Se completeaza la prefiltre denumirea produsului pe care dorim sa il urmarim, a clasei sau alt criteriu de interes
- Se apasa butonul "Aplic"
- In cazul in care am introdus mai multe criterii de prefiltrare si dorim sa cautam alt produs, se apasa butonul "Initializez" (care reseteaza valorile din controale la valorile implicite), se introduc criteriile noi de filtrare si se apasa butonul "Aplic".

Atentie! Incepand cu versiunea 18.13. butonul "Initializez" nu face si aplicarea prefiltrelor dupa initializarea controalelor, ci doar reinitializarea valorilor din pagina de prefiltre, fiind necesara apasarea ulterioara a butonului "Aplic" daca se doreste aducerea din nou a datelor.

| v.18.13 | Nexus Media