Am modificat in Nexus Salarii procedura de calcul numar mediu de salariati pentru contractele de munca cu repartizare timp: inegal.
Astfel calculul numarului mediu de salariati se va face ca suma dintre:

  • numar mediu salariati pentru contractele de munca cu repartizare timp: ore de zi sau ore de noapte (total efective zilnice / numar de zile din luna)
  • numar salariati pentru contractele de munca cu repartizare timp: Inegal (total ore lucrate / numar de ore lucratoare din luna)

    La data de 14 Iunie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Numar mediu de salariati lunar - calcul diferentiat pentru salariatii cu contract de munca inegal prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

    Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.19 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.18.19 | Nexus Media