Am adăugat în aplicația Nexus (v.13), în grupul Interne => Protecția datelor personale, modulul "Operatori".
Modulul "Operatori" prezintă sub forma unei liste, operatorii de date cu caracter personal. Operatorii de date cu caracter personal sunt persoanele fizice sau juridice, de drept public sau privat care stabilesc scopul și mijloacele prelucrării. Aceasta înseamnă că operatorii au decis sa prelucreze anumite date cu caracter personal prin anumite operațiuni, efectuate automat sau prin alte mijloace decăt cele automate.

Soluția noastră se bazează pe prevederile Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

În cadrul acestui modul aveți posibilitatea de a vizualiza prin intermediul raportului "Listă operatori" toți operatorii existenți în baza de date. De asemenea, puteți filtra sau grupa această listă a operatorilor după propriile preferințe.

Rolul acestui modul este de Nomenclator al Operatorilor de date personale, nomenclator care va fi folosit în editarea documentelor cu privire la protecția datelor personale.

| v. urmatoare | Nexus Media