Modulul Depunere Declarații din Dosar Contabil automatizează activitatea de depunere a declarațiilor fiscale (D100, D112, D300, D394, etc) pe site-ul ANAF.ro

Acest modul reduce mult timpul de rezolvare a declarațiilor, elimină riscul de a omite depunerea unei declarații și vă scutește de operațiile de rutină din activitatea dvs.

Depunere Declarații rezolvă următoarele 4 activități legate de declarațiile fiscale:
1. Generarea, verificarea și semnarea declarațiilor – se utilizează DUKIntegrator.
2. Depunerea online a declarațiilor pe site-ul ANAF.ro
3. Descărcarea recipiselor aferente declarațiilor depuse de pe site-ul ANAF.ro
4. Tipărește recipisa și declarația aferentă și apoi salvează PDF-urile în arhiva de fișiere aferente dosarelor contabile.

Modulul Depunere Declarații folosește certificatul dvs. digital cu semnătura electronică pentru a se autentifica pe ANAF.ro

La data de 15 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modul nou: Depunere Declaratii prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Depunere Declaratii .

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.13.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media