În modulul "Contracte de muncă" am adăugat o noua pagina "Istoric asigurat" unde vor fi jurnalizate toate intrările în categoria de asigurat și ieșirile din categoria de asigurat. Informațiile vor fi adăugate automat la operarea unui nou contract de muncă, a suspendărilor, în cazul în care se îndeplinesc condițiile de ieșire din categoria de asigurat și a încetării suspendărilor.
De asemenea, am inclus și posibilitatea ca utilizatorul să adauge manual date, astfel încât aceștia să corecteze eventualele erori care apar.
Am creat și un asistent pentru refacerea istoricului. În cazul in care au existat salariați care au beneficiat de somaj tehnic subvenționat
în perioada stării de urgentă și au fost scoși din categoria de asigurat, se va apela acest asistent bifănd opțiunea de refacere istoric pentru aceștia.

ATENTIE!!!
Informațiile din această pagină vor fi transmise în declarația 112.
Recomandăm utilizatorilor să verifice corectitudinea datelor care sunt adăugate automat și să nu opereze manual date dacă acestea nu sunt strict necesare.

La data de 21 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Jurnalizare data intrare/data iesire in/din categoria de asigurat in modulul Contracte de munca prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.14. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.14 | Nexus Media