Am modificat aplicația Nexus ERP (V21.12.0) astfel încat în momentul în care se validează un bon fiscal din interfața de EasyRetail - FastFood, să se trimită către dispozitivul de tip pager, SysCall GP-100R , numărul comenzii procesate.

Genul acesta de dispozitivele sunt pretabile activitaților de tip Fast-Food, în care timpul de așteptare pentru realizarea comenzilor este mai mare de 2-3 minute. La achitarea bonului fiscal, clientul va primi un pager care il va notifica ulterior print-un sunet sau o vibratie de faptul ca s-a finalizat comanda și că o poate ridica. Operațiunea de alertare a clientului se realizează manual, de către operator.

Pentru a realiza acest lucru sunt necesare următoarele configurări:
1. Se va adauga o nouă imprimantă cu o denumire reprezentativă pentru dispozitiv:
- Limbaj : NEF
- Driver: Direct
- Portul COM: Se va selecta în baza informației afișate în “device manager”
- Viteza port COM: 9600
- Biti de date COM: 8
- Biti de stop COM: 2
- Paritate COM: No parity
- Protocol COM: None
- Terminator COM: EOT

2. Se va crea în modulul de funcții customizate o funcție de tip "Text imprimanta departamentală" (standard sau inline), care va returna id-ul imprimantei setate anterior și numărul notei (similar modelului din imagine 3) bonului curent.

3. În modulul "Aparate de marcat fiscale", pe pos-ul pe care se realizează vânzarea, se va alege în câmpul "Funcție texte tipărite la validare", functia configurată la pasul anterior.

| v.21.12 | Nexus Media