Am introdus in Nexus Salarii in cadrul modulului Contracte de munca asistent de preluare istoric contracte de munca din baza de date al programului Revisal.
Pentru a importa istoricul de contracte trebuie generat fisierul DB al bazei de date din programul Revisal:
1. Lansati programul Revisal si sectati societatea curenta de lucru
2. Apelati din bara de meniu: Export Angajator
3. Alegeti directorul pe disc unde va fi salvat fisierul DB al bazei de date.

Programul Revisal va exporta in directorul selectat:
1. Un directorul cu numele societatii si data la care s-a generat exportul
2. in cadrul directorului de mai sus se va mai crea un director cu identificatorul de tip GUID al bazei de date din Revisal
3. in cadrul ultimului director va exporta fisierul: Revisal.db

Fisierul Revisal.db export trebuie folosit la importul de contracte de munca in Nexus Salarii.

Pentru a importa fisierul in Nexus Salarii accesam asistentul de import contracte de munca din aplicatia Revisal din cadrul modulului de Contracte de munca.

In cadrul asistentului se pot selacta unele informatii implicite la adaugarea de contracte de munca:

  • formatia de lucru
  • loc de munca
  • casa de asigurari
  • functia interna
  • norma zilnica a locului de munca
  • norma zilnica a contractului de munca

    Pentru import exista 2 cazuri:
  • import istoric de contracte de munca pana la o anumita data (in cazul in care deja sunt importate contractele de munca in Nexus, si prin acest import se adauga tot istoricul din Revisal la contracte de munca, fara a schimba starea curenta a contractului de munca)
  • import Revisal complet (creare angajator, personal, contracte de munca, deduceri, decizii de salarizare, jurnal modificari)

    La data de 28 August 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import Istoric contracte de munca din fisier DB Revisal V6 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

    Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.18.29 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.17.18.29 | Nexus Media