În Bord WebApps grupul Vânzari si gestiuni am adaugat analiza Evolutie vânzari pe intervale orare.
Este o analiza de vânzari valorica de tip linie, care grupeaza vânzarile dintr-o perioada pe orele în care acestea au fost efectuate.
De asemenea, este un tip de analiza multi-grafic, selectia gestiunii dorite a fi vizualizate se face din meniul dreapta-sus al panoului multi-grafic.


Indicatorii calculati si afisati sunt urmatorii:
- evolutia în cadrul unei zile a mediei orara a vânzarilor unei perioade.

Alte caracteristici:
-Analiza poate fi afisata în mod multiplu, pentru mai multe gestiuni, ca în imaginea din acest articol.
-Aceasta analiza este utila pentru a afla cum fluctueaza în medie si în cadrul unei zile, pe intervale orare, volumul vânzarilor.
-Indicatorii iau în calcul atât facturile emise, cât si bonurile fiscale din Retail.

Pentu ca aceasta analiza sa poata fi personalizata, dupa nevoile fiecarui client în parte, am introdus un singur parametru:
- parametrul 1 este obligatoriu, este un parametru compus, indica gestiunile si se da astfel 2(1),3(1),4(1) unde 2, 3 si 4 sunt id-urile gestiunilor si 1 din paranteza este id-ul punctului de lucru;
- în cadrul parametrului compus gestiunile se separa între ele prin virgula;
- parametrul 2 este optional si indica numarul de zile pentru care se calculeaza indicatorii;
- perioada se calculeaza de la ziua curenta înapoi cu nr. de zile setat;
- daca parametrul 2 lipseste, este mai mic ca 1 sau mai mare ca 90 acesta ia valoarea implicita 30;
- va recomandam sa nu setati acest parametru la o valoare mai mare de 30;
- exemplu de sir de parametrii: 2(1),3(1),4(1)|30
- trebuie respectata strict ordinea parametrilor
- daca doriti sa omiteti un parametru optional înlocuiti-l cu spatiu.

În imaginile prezentate în acest articol am exemplificat afisarea analizelor pentru 4 gestiuni/magazine diferite, calculate ca medie pe o perioada de 30 de zile.


La data de 29 Octombrie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Grafic nou in Bord WebApps: Evolutie vânzari pe intervale orare prin crearea unei proceduri noi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Bord Online şi modulul Configurator DashBoard.

Această procedură nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.34.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.34.0 | Nexus Media