În Bord WebApps grupul Vânzari si clienti am adaugat analiza Durata medie de Încasare. Este o analiza comparativa cu reprezentare grafica de tip Gauge si cu posibilitatea stabilirii unei sume maxime admise.
Indicatorul Durata medie de Încasare este calculat din documentele înregistrate în ultimii 3 ani si ia în calcul facturile emise catre clienti si încasarile asociate.
Va recomandam sa stabiliti un prag maxim acceptabil de zile în care o factura emisa poate fi încasata si sa urmariti apoi ca acest indicator sa nu se apropie de valoarea lui maxima.
Pentru ca aceasta analiza sa poata fi personalizata, dupa nevoile fiecarui utilizator în parte, am introdus un singur parametru:

  • parametrul 1 este optional si indica numarul de ani pentru care se calculeaza indicatorul, implict are valoarea 3;
  • perioada se calculeaza de la ziua curenta înapoi cu nr. de ani setat;
  • daca parametrul 1 lipseste, este mai mic ca 1 sau mai mare ca 10 acesta ia valoarea implicita 3;
    În exemplul din imaginea acestui articol perioada de analiza este de 3 ani si targetul este de 25 zile, iar valoarea indicatorului este de 14 zile.

    La data de 28 Noiembrie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Grafic nou in Bord WebApps: Durata medie de Incasare (zile) prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

    Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.47.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.16.47.0 | Nexus Media