Am adaugat in aplicatia NexusRetail (v.17.2.), in interfata principala de vanzare a unei facturi retail, respectiv factura en-gross, itemii "Salvez factura in asteptare" si "Preiau factura din asteptare". Acest itemi au aceeasi functionalitate ca si "Bonul in asteptare".

Astfel, prin introducerea itemului "Salvez factura in asteptare" se ofera posibilitatea salvarii unei facturi (sau a mai multora) inainte de a fi inchisa, ca si comanda de la client. In cazul in care se completeaza un client pe bonul fiscal, atunci pe comanda va fi preluat clientul respectiv, daca nu, atunci se completeaza cu clientul generic selectat in modulul Comenzi de la clienti la Optiuni/Client generic.

Facturile salvate in asteptare pot fi preluate ulterior prin apasarea itemului "Preiau factura din asteptare".
In cazul in care inainte de preluarea unei facturi din asteptare este completat un client, atunci sunt aduse comenzile neinchise de pe clientul respectiv, altfel sunt aduse cele de pe clientul generic mentionat anterior.

Comanda de client de pe care s-au preluat produsele va fi inchisa la validarea facturii si nu va mai fi adusa la o preluare ulterioara.

| v.17.2.0 | Nexus Media