Am adaugat in cadrul modulului "Bunuri si servicii - Articole" din aplicatia NexusERP (v.17.2.) pagina "Liste de pret'. In aceasta pagina se regasesc listele de pret, utilizatorul avand posibilitatea de a modifica pretul de vanzare a produsului curent, la accesarea bunonului "Deschid".

In cazul in care utilizatorul nu are drept de vizualizare a modulului "Management preturi de vanzare", pagina "Liste de pret" nu va fi vizibila. Daca utilizatorul are drept de vizualizare a listelor de pret, insa nu are drept de adaugare/modificare, atunci campurile "Pret fara TVA" si "Pret cu TVA" vor fi inactive, fara a avea posibilitatea de a le modifica valorile.


La data de 18 Ianuarie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Editare preturi produs direct din cadrul modulului de Bunuri si servicii - Articole prin modificarea unui modul existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această modificare asupra modulului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.2.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.2.0 | Nexus Media