Am implementat în aplicația Nexus ERP (v.24.4.248 si 24.5.79), pe utilizator, obținerea de tokenuri de tip JWT (JSON Web Token) pentru autentificare cu protocolul OAuth în SPV e-Factura și e-Transport. Această modificare vine în contextul emiterii începând cu data de 21.11.2023 de către ANAF a tokenurilor de tip JWT.

Conform ANAF, token-urile de tip OPAQUE , existente până în prezent vor putea fi folosite până la data de 15.04.2024. Începând de la această dată, toți utilizatorii vor folosi doar token-uri de tip JWT (ceea ce implică actualizarea aplicației Nexus ERP, pentru a le putea obține). Utilizarea tokenurilor de tip JWT are ca scop asigurarea unei bune stabilități a sistemului de autorizare OAUTH, si redundanța acestuia, pentru toate serviciile oferite de ANAF prin intermediul acestui mecanism de autorizare.

La data de 13 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare obținere tokenuri de tip JWT pentru autentificare cu protocolul OAuth în SPV e-Factura și e-Transport prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Utilizatori.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.4.248. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.4.248 | Nexus Media