Am adaugat in cadrul aplicatie NexusERP (v.17.13.), in cadrul modulului "Comenzi service', butonul "Programari".

Acesta permite utilizatorului adaugarea de comenzi de service (cu generare de activitati) si vizualizarea lor ulterioara in calendar, pe perioada dorita.

Modul de afisare a activitatilor se poate face fie pe resursa utilizata pentru desfasurarea activitatii (salariat, masina), fie pe obiectul de activitate (comanda de service in cazul acestui modul).

In cazul in care exista activitati care nu au fost programate sau nu au resurse alocate, atunci acestea vor fi vizibile in partea dreapta, cand este setat modului de vizualizare pe "Resursa", utilizatorul avand posibilitatea asocierii acestora prin drag-drop cu mouse-ul pe calendar.

Acest "Programator" este in stransa legatura cu modulul "Activitati societate" (https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=26371) unde trebuie configurate activitatile pe care doriti sa le urmariri in cadrul calendarului.

La data de 12 Iunie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare si vizualizare programari din cadrul modulului Comenzi Service Auto prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Service Auto şi modulul Comenzi service.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.15.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.15.0 | Nexus Media