Am introdus in Nexus Salarii in cadul modulului Nomenclator concedii medicale posibilitatea de jurnalizare concedii medicale pentri codurile 05 si 06.
Astfel conform ORDIN nr. 1.092/745/2020 pentru concediul cu 05 - Boala infectocontagioasa din gr.A se poate jurnaliza incepand cu 25 martie 2020 in care specificam tipul de boala COVID, procent suport 100%, zile platite de societate egal cu 0.
Astfel prin aceasta modificare pentru acelasi cod de concediu medical se poate jurnaliza concediul pentru coduri diferite de boala.
In cazul institutiilor şi autoritatile publice in care concediul este suportat de catre ele se poate jurnaliza concediul medical si specificam numarul de zile platite de societate.

La data de 23 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Concediul medical 05 - Covid - cu optiune daca este suportat de societate sau fond prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii Institutii bugetare şi modulul Declaratia 112 .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.18.44. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.18.44 | Nexus Media