Pentru a facilita operarea am adaugat optiunea "Preluare agent in antet" in modulul "Bonuri fiscale" din aplicatia Nexus ERP (v.16.15.1.). Aceasta indica modul de autocompletare a agentului de vanzare de pe bonul fiscal.

Variantele posibile sunt:

  • Fara - nu se completeaza agentul;
  • Partener - se preia agentul atasat la partenerul curent;
  • Utilizator - se preia agentul din nomenclatorul de personal, in cazul in care utilizatorul logat este atasat la o persoana;

    Setarea este pastrata pe societatea curenta si se propaga si asupra aplicatiei Nexus Retail din care vor fie eliminate setarile "Utilizatorul este atasat ca agent la bonul fiscal, in cazul in care utilizatorul este agent" si "Stabilire ca agent de vanzare in document a agentului asociat partenerului", tinandu-se cont de setarile din aplicatia Nexus ERP.

    Astfel, la efectuarea inchiderii fiscale, pe monetarul care se genereaza:
  • se completeaza implicit casierul care efectueaza inchiderea in cazul in care acesta este atasat unei persoane;
  • se completeaza agentul de vanzari in cazul in care setarea mai sus mentionata este setata pe "Utilizator" si utilizatorul este atasat unei persoane.

    La data de 15 Martie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Completare casier si agent de vanzare la generarea monetarelor la inchiderea fiscala prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bonuri fiscale.

    Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.9.82 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.16.9.82 | Nexus Media