Începând cu versiunea 21.6.31 în aplicația NexusEasyRetail (interfața Supermarket, Magazin si FastFood) s-a adăugat o fereastră nouă pentru operarea de documente specifice activităților complementare, cum ar fi: Comenzi clienți, Comenzi interne, Transferuri de marfă, Confirmări recepții, Inventar.

Aceasta poate fi accesată din meniul principal al aplicației -> Instrumente -> Alte documente

Fereastra prezintă o listă predefinită de documente pe care utilizatorul logat le poate opera. Această listă cuprinde:
- Comenzi clienti – modele de comandă client definite în Nexus ERP, având gestiunea aceeași cu gestiunea de vânzare din POS
- Comenzi interne – modele de comanda internă definite în Nexus ERP, având gestiunea de intrare aceeași cu gestiunea de vânzare din POS
- Transfer – modele definite în modulele Note de transfer între gestiuni și Note de transfer între conturi, având gestiunea sursă aceeași cu gestiunea de vânzare din POS și contul sursă unul dintre conturile active pentru vânzare
- Inventar – Nu este necesară definirea de modele

Toate aceste modele de document permit selectarea utilizatorilor sau a grupurilor de utilizatori pentru care sunt disponibile.

Nota: În cazul în care este licențiată aplicația NexusRetail, atunci utilizatorii vor putea utiliza și aplicația NexusEasyRetail. Functionalitățile descrise mai sus și recepțiile de marfă sunt disponibile doar în licența Nexus Retail. De asemenea, doar cu licența NexusRetail se vor putea efectua și încasările cu tipurile de plată mai complexe: Contract cu Aviz, Contract cu Factura cu Chitanta, Contract cu Factura neincasata, Bon consum materiale si Hotel.

La data de 22 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Buton operare documente specifice activităților complementare, în aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6.31. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6.31 | Nexus Media