Am adaugat butonul "Adaug din factura client" pe pagina "Facturi clienti" din modulului "Comenzi expeditii" din aplicatiei NexusERP (v.17.30.).

Astfel, utilizatorul poate asocia la comanda curenta una sau mai multe facturi de client introduse anterior in aplicatie, pe clientul si gestiunea curenta.


La data de 21 Noiembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asociere factura client la o comanda de expeditii prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii şi modulul Comenzi expeditie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.30. . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.30. | Nexus Media