In modulul Facturi furnizori am adaugat asistentul "Redistribuire cheltuieli pe centre de profit". La apasarea butonului, se deschide o fereastra unde selectam metoda de redistribuire. Aceasta poate fi :
- conform procentelor stabilite in nomenclator: in cazul in care se selecteaza acesta metoda, in gridul aferent centrelor de profit vor fi afisate centrele de profit definite in nomenclatorul de centre de profit din pagina Repartizare si procentul de repartizare a acestora pentru centrul de profit definit pe linia cheltuielii.
- manual: in gridul aferent centrelor de profit vor fi afisate toate centrele de profit, urmand a fi completate manual procentul sau valoarea pe care dorim sa o redistribuim.
La salvare se creaza linii cu fiecare centru de profit. Linia curenta se modifica sau se sterge, in functie de valoarea ramasa.

La data de 26 Februarie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent repartizare cheltuieli pe centre de profit prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.7.29. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media