Începând cu versiunea 20.20 în modulul Zilieri am adăugat un nou asistent "Preluare zilieri din luna anterioară". Acest asistent preia zilierii din luna anterioară în luna curentă. Acesta este important, deoarece am modificat salvarea zilierilor, astfel încât aceasta să se realizeze în fiecare lună.

La data de 29 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Preluare zilieri din luna anterioară" în modulul "Zilieri" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Zilieri.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media